Sestavine:
maslo iz oreščkov
ovsena moka
vaniljevi proteini
pecilni prašek
jajca
med
kokosovo olje
mandljevo mleko
Priprava:
➡️ Pečico segrejemo na 325 stopinj
➡️ V skledi zmešamo maslo iz oreščkov, jajca, med, kokosovo olje in mandljevo mleko
➡️ Vmešamo preostale sestavine. Testo mora biti gosto, če je grudasto ali težko za mešat, dodamo še malo mleka ali vode. Pekač za krofe popršimo s kokosovim oljem ali pršilom za kuhanje.
➡️ Pomaščen pekač za krofe napolnimo do 3/4.
Namig: testo lahko z žlico vlijemo v vrečko z zadrgo, odrežemo vogal in krofe »potegnemo« v pekač.
➡️ Pečemo pri 325 10-15 minut, do zlato rjave barve na vrhu.
➡️ Pustimo, da se krofi ohladijo. Če želite, lahko okrasite z maslom iz oreščkov ali mešanico grškega jogurta/medu (1/2 skodelice grškega jogurta + 1 čajna žlička medu)
✅ Postrezite in uživajte!