MARKO ŽALIK

Mednarodni osebni trener, prehranski svetovalec in rehabilitacijski specialist

👋 Dobrodošli 👋

Sem Marko Žalik in prihajam iz Murske Sobote. Moja strast je pomagati ljudem. Verjamem, da si vsakdo zasluži pravico do boljšega zdravja in počutja ter biti srečen sam s sabo, tako navznoter kot navzven.

, O Meni

Osebno trenerstvo je del mojega življenja, je del mene. Že od mladih nog sem gradil svoje znanje na področju zdrave prehrane in treningov. Volja in želja po znanju sta me spremljali na vsakem koraku, zelo rad sem bral knjige, revije, članke, gledal izobraževanja, dokumentarce, poslušal mnenja in nasvete strokovnjakov in vse to preizkusil v praksi. Ko si cele noči ostal buden, se izobraževal in nisi bil prav nič zaspan si spoznal da si to delal s srcem.

, O Meni

Naučeno znanje in izkušnje, volja in odločnost do dela so me pripeljali do moje prve življenjske preobrazbe. Moja še oddaljena želja po tem da bi z mojim znanjem pomagal ljudem se je samo še približevala. 

Tako sem nadaljeval svojo pot in se tudi uspešno preizkusil na tekmovalnih odrih. 

, O Meni

V tem obdobju svojega življenja sem bil trdno prepričan da bom sledil svojim željam, svojim sanjam in postal osebni trener. Naredil sem licenco za mednarodnega osebnega trenerja 4. stopnje, za prehranskega svetovalca in licenco AFP za postrehabilitacijskega specialista.

Tako kot sem se v mladosti učil in razvijal, delal s srcem, tako tudi nadaljujem z osebnim trenerstvom.

Ko z vsem svojim znanjem in voljo pomagam stranki, da doseže svoje cilje je zame to še dodatna pika na i, da se je ne samo ves moj trud in trdo delo poplačalo, ampak da se je tudi moja želja uresničila in da je občutek, ki ga deliva s stranko – neprecenljiv.

Najlepša hvala za vašo pozornost!

, O Meni
, O Meni

GALERIJA

KONTAKTIRAJTE NAS